SHËRBIMET TONA

SHËRBIMET SPITALORE

  KARDIO - KIRURGJI

  Departamenti i Kardiokirurgjisë ofron një shërbim gjithëpërfshirës përsa i përket trajtimit kirurgjikal të patologjive kardiake te të rriturit. Shërbimet më të shpeshta të ofruara përfshijnë bypass-in koronar, trajtimin ...

  URGJENCA

  Urgjenca e Spitalit Gjerman mundëson diagnostikimin e menjëhershëm të pacientëve dhe trajtimin e urgjencave kardiake me stentim apo kirurgji të hapur, 24 orë në shtatë ditë të javës. Zgjidhje e sigurt për çdo urgjencë shëndetësore!

  KARDIOLOGJI E PËRGJITHSHME

  Departamenti i Kardiologjisë në Spitalin Gjerman trajton problemet kardiovaskulare, akute dhe kronike. Mjekët tanë me përvojë sigurojnë ekzaminim, diagnostikim, trajtim dhe ndjekje klinike të sigurt të çdo shqetësimi që lidhet me zemrën tuaj...

  KIRURGJIA VAZALE

  Shërbimi i Kirurgjisë Vazale në Spitalin Gjerman  mundëson diagnostikimin dhe trajtimin e sigurt të sëmundjeve që prekin enët e gjakut. Ekspertët tanë angiologë mundësojnë shërbime mjekësore që nisnin nga konsultat e specializuara deri te ndërhyrjet kirurgjikale...

  ORTOPEDIA

  Departamenti i Ortopedisë në Spitalin Gjerman garanton parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e çdo dëmtimi apo patologjie që prek sistemin muskulor dhe kockor. Ekipi i profesionistëve tanë ortopedë i përkushtohet shëndetit dhe sigurisë...

  KIRURGJIA E PËRGJITHSHME

  Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme në Spitalin Gjerman trajton çdo patologji mjekësore që ka nevojë për ndërhyrje kirurgjikale të sigurt. Mjekët tanë, kirurgë profesionistë, i përkushtohen plotësisht ruajtjes së shëndetit tuaj!

  ENDOSKOPI DIGJESTIVE

  Fusha e endoskopisë digjestive në Spitalin Gjerman kryen të gjitha konsultat kirurgjikale dhe procedura të sigurta jokirurgjikale, që përdoren për të ekzaminuar traktin tretës të pacientit, si fibrogastroskopia dhe kolonoskopia.

  IMAZHERIA

  Departamenti i Imazherisë në Spitalin Gjerman përdor teknologjinë moderne të avancuar për të rikrijuar imazhe të ndryshme të pjesëve të trupit, me qëllime diagnostike ose trajtimi nga mjekët tanë profesionistë.

  ANESTEZI / REANIMACION

  Departamenti i Anestezi-Reanimacionit ofron shërbime anesteziologjike për të gjitha kirurgjitë që zhvillohen në spitalin tonë. Në reanimacion, funksionet vitale të pacientit ripërtërihen në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt.

  LABORATORI KLINIK-BIOKIMIK DHE BAKTERIOLOGJIK

  Laboratori Klinik-Biokimik dhe Bakterologjik në Spitalin Gjerman mundëson pajisje të teknologjisë më të fundit, staf të kualifikuar dhe analiza të sakta mbi diagnostikimin e çdo patologjie. Në shërbimin tuaj 24 orë në shtatë ditë të javës!

  Farmaci Spitalore

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Elementum diam blandit nunc purus a commodo justo ipsum nulla. Luctus imperdiet tincidunt tincidunt purus sed mauris gravida quam pretium...

  Rezervo Vizitën